Наші служіння

Богослужіння

Щотижневі загальноцерковні Богослужіння у будівлі Церкви

Служіння дітям

Виховання дітей за принципами християнських цінностей

Миссионерське служіння

Євангелізаційні поїздки до навколишніх сіл.

Братське спілкування

Брати нашої Церкви об'єднані у молитві та спільному служінні

Жіноче служіння

Служіння сестер нашої Церкви – підтримка та зміцнення у вірі

Сімейне служіння

Міцна християнська сім'я – здорова церква

Дитячі табори

Дитячі табори нашої Церкви існують довгий період.

Хто ми

Церква Євангельських Християн-Баптистів «Вефіль»

Назва нашої церкви відбиває ті основні фундаментальні становища, у яких побудована.
По-перше, ми є Церквою. Ми не секта, ми не будь-яка інша світська чи релігійна організація. Ми Церква – живий духовний організм, що з'явився на світ внаслідок дій Святого Духа, заснованих на місії Ісуса Христа, здійсненої через Його втілення, земне життя, розп'яття, воскресіння з мертвих та піднесення на небеса.
По-друге, ми Християни і наша церква є Християнською. Це означає, що ми сповідуємо віру в Триєдиного Бога – Батька, Сина і Святого Духа, називаючи себе послідовниками Ісуса Христа. У контексті 2000-річної історії існування Церкви на землі наша Церква належить до протестантського спрямування в Християнстві.
По-третє, ми є євангельськими християнами. Цим ми підкреслюємо, що все наше віровчення ґрунтується на Євангелії – Новому Завіті Господа нашого Ісуса Христа, що міститься в Біблії, як посібнику для життя всіх людей, які живуть після Різдва Христового.
По-четверте, словом Баптисти ми підкреслюємо, що наша церква складається з людей, які прийняли хрещення не як традиційний обряд, а як свідоцтво про усвідомлене рішення всією своєю доброю совістю намагатися жити відповідно до Біблійних принципів, вірити в Бога і дотримуватися Його заповідей, відкидаючи все, що суперечить Слову Божому. Адже слово Баптисти походить від грецького Βάπτισμα, що означає хрещені за вірою.
По-п'яте «Вефіль» - індивідуальна назва, яку ми дали нашій церкві у місті Південний. У перекладі з мови оригіналу Біблії «Вефіль» означає – Дім Божий.

Історія нашої церкви

Як із зернятка однієї віруючої душі, Бог створив чудовий букет віруючих людей у прекрасному молодому місті.

Про нас

Яків прокинувся від сну свого й сказав: Істинно Господь присутній на цьому місці; а я не знав! І злякався, і сказав: Як страшне це місце! це не інше що, як дім Божий, це брама небесна. І встав Яків рано вранці, і взяв камінь, що він поклав собі на узголів'я, і поставив його пам'ятником, і вилив оливу на верх його.

І назвав ім'я місцю тому: Вефіль...

Буття 28.16

Ось так описана в Біблії одна з найдивовижніших зустрічей патріарха Якова з Богом. Це сталося несподівано для нього, в абсолютно не примітному місці, яке він згодом назвав ВЕФІЛЬ, що означає Дім Божий.

Сьогодні багато людей думають, що Бог від них беззаперечно далекий і шукати його потрібно в якихось особливих місцях та храмах. Але Бог бажає жити безпосередньо у Вашому серці і знайти Його зовсім не складно, потрібно просто одного разу всерйоз запросити Його у своє життя.

Церква ВЕФІЛЬ – Дім Божий – місце, де сотні людей у ​​нашому місті, вже вигукнули разом із Яковом – істинно Господь присутній на цьому місці; а я не знав!

Сердечно запрошуємо і Вас відвідати Богослужіння Христової Церкви!

З молитвою та побажанням Божих благословень,

Пастор Церкви ВЕФІЛЬ

Олег Гузік

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

65481, Україна ,Одеська обл., м.Южне, вул.Будівельників, 23
+38 093 38 55 089
vefil99@gmail.com

Богослужіння:
Нд: 10:00, 17:00
Вт: 19:00
Пт: 19:00